![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Byłabym BARDZO wdzięczna jeśli ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak dodać dodatkowe pole załącznika w skrypcie który podpinam poniżej. Formularz
sendmail
Marzeniem byłaby jeszcze informacja jak zablokować opcje wysyłania bez dodania choćby jednego załącznika. Ten post edytował Arteline 16.09.2008, 12:44:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można wysłać maila z dwoma załącznikami.
Ja korzystałem przy tym z klasy activeMailLib.php Nie wiem czy to jest dalej rozwijane, jeżeli nie znajdziesz na necie to wyślij mi PW z adresem email to podeśle Ci tę klasę. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można wysłać maila z dwoma załącznikami. Ja korzystałem przy tym z klasy activeMailLib.php Nie wiem czy to jest dalej rozwijane, jeżeli nie znajdziesz na necie to wyślij mi PW z adresem email to podeśle Ci tę klasę. Dzięki za info, ale narazie nie znalazłem opisu tej klasy. Możesz mi powiedzieć czy jest tam możliwość zablokowania wysyłki bez dodania choć jednego załącznika?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz mi powiedzieć czy jest tam możliwość zablokowania wysyłki bez dodania choć jednego załącznika?? To trochę dziwne pytanie skoro pliki do załączników pobierasz z formularza. Jeżeli tak jest, to sprawdzasz czy przynajmniej jeden plik został wysłany ( z tablicy $_FILES[] ) , jeżeli jest to mail zostaje wysłany, jeżeli nie to nie wysyłasz i wyświetlasz stosowny komunikat. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 01:06 |