![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Byłabym BARDZO wdzięczna jeśli ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak dodać dodatkowe pole załącznika w skrypcie który podpinam poniżej. Formularz
sendmail
Marzeniem byłaby jeszcze informacja jak zablokować opcje wysyłania bez dodania choćby jednego załącznika. Ten post edytował Arteline 16.09.2008, 12:44:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadyję, że chodzi Ci o wykorzystanie i obsługę pola typu <input type="file" name="zalacznik">
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadyję, że chodzi Ci o wykorzystanie i obsługę pola typu <input type="file" name="zalacznik"> Dokładnie o to. W formularzu jest jeden załącznik a ja potrzebuję żeby były dwa i oba schodziły w jednym mailu. Próbowałam mieszać coś z tym skryptem, ale uparcie schodzi tylko jeden załącznik. Szczytem mojego szczęścia było by jeszcze, aby nie dało sie wysłać formularza bez choćby jednego załącznika i objawiało się to odpowiednim komunikatem typu "aby wysłać musisz dodać załącznik". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 20:26 |