![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem w klasie maturalnej. Po zakończeniu szkoły chcę studiować Informatykę we Wrocławiu. Na maturze zdaję matematykę, nie wiem jednak jeszcze czy wybiorę poziom podstawowy czy rozszerzony. Czy to prawda, że wybierając się na Informatykę brana pod uwagę jest bardziej ocena z matmy niż z informatyki ? Czy na studia wystarczy dobra ocena z matematyki poziomu podstawowego, czy powinienem brać się koniecznie za poziom rozszerzony ? Z góry dzięki za rady. socker1 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zdaje się że na uw nie ma fizyki, nie wiem skąd to wziąłeś.
ale co do matury z matmy - przecież poziom rozszerzony jest banalny, a poziom podstawowy co najwyżej żałosny, więc się nie zastanawiaj tylko zdawaj rozszerzony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zdaje się że na uw nie ma fizyki, nie wiem skąd to wziąłeś. http://wazniak.mimuw.edu.pl/index.php?title=Strona_główna |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pomerdało mi się z komunizmem:P Czyli sugerujesz, że lo jest lepsze? Zależy do czego zmierzasz, jeśli na uniwerek to lepiej LO, jeśli bardziej techniczne to technikum, oczywiście musisz to dostosować do swoich warunków, u mnie technikum miało tak żałosny poziom, że nikomu bym nie doradzał, ale znam miejscowości gdzie to technikum miało wyższy poziom. To się znajduje na serwerze UW, ale to jest projekt między uczelniany, i fizyka jest "Jan Pluta — Politechnika Warszawska", więc nie wiem co to miało wnieść? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 19:56 |