![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciał bym sobie kupić nowy komputer ale tak nie szalejąc z ceną. Mam do dyspozycyj ~3000zł komputer powinien posiadać jednostkę, monitor w ostateczności bez monitora. Nie znam się zbyt na sprzęcie i z chęcią wysłucham co macie do powiedzenia w tej sprawie... Z góry dzięki za pomoc *Mam nadzieję, że ten temat nie narusza regulaminu forum ;p |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do C2Q to już twoja decyzja, bo ceny porównywalne. Jednakże jeśli chodzi o SLI - jest to zupełnie niepotrzebne. Jedna, dobra karta i masz równie dobrą wydajność. Nie instaluj 8GB pamięci. Chyba, że zamierzasz z Visty korzystać. XP w wersji 32-bit obsługuje maksymalnie 3GB/4GB (względnie do źródeł informacji) pamięci RAM. Po prostu reszty nie wykryje. Uważam też, że 4GB w zupełności wystarczy. Nawet 2-3GB by wystarczyły.
PS. Jak dziękujesz za zaangażowanie, to możesz "Pomógł mi" wcisnąć (jeśli ten dział ma taką opcję) - zawsze nas to uraduje (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:22 |