![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem w klasie maturalnej. Po zakończeniu szkoły chcę studiować Informatykę we Wrocławiu. Na maturze zdaję matematykę, nie wiem jednak jeszcze czy wybiorę poziom podstawowy czy rozszerzony. Czy to prawda, że wybierając się na Informatykę brana pod uwagę jest bardziej ocena z matmy niż z informatyki ? Czy na studia wystarczy dobra ocena z matematyki poziomu podstawowego, czy powinienem brać się koniecznie za poziom rozszerzony ? Z góry dzięki za rady. socker1 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam tutaj pewien cytat:
Cytat Do tegorocznej matury przystąpiło łącznie 415 tysięcy osób. Najlepiej egzamin poszedł uczniom liceów ogólnokształcących (89% zdało) i techników (67%). Spośród uczniów liceów profilowanych zdało 63%, liceów uzupełniających 43%, a techników uzupełniających 32%. Odpowiedz sobie sam czy warto iść do technikum czy bardziej do LO. Ten post edytował Kreton 13.09.2008, 14:45:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 08:02 |