![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
strone w 90% procentach zrobiłem sam, jednak motyw graficzny gdzie widzialem i zrobilem cos na wzor. PLik css mam standardowy od pół roku. Reszte zrobiłem na potrzeby strony. Zdjęcie główne została zrobione przez A. Stablewski (mam zgode autora). Strona przechodzi walidacje. Co musze poprawić, galerie, menu sie czasami rozjezdza i mysle nad zmiana nazw pliku html. co o tym myslicie ? Adres strony: www.ewaszwed.podhale.pl Tech: xhtml, css Dodatkowo: kupno serwera + domeny |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się zupełnie nie podoba z uwagi na to, że strona jest za mała. Menu to po prostu tekst na obrazku, a tak się nie robi. Wygląda to nieestetycznie. Menu powinno być w poziomie przy takim projekcie bo po wejściu np. na galerię wygląda to koszmarnie. Jak można w pionie ustawić tak te zdjęcia? Do tego po kliknięciu w zdjęcie nie ma opcji następne. Muszę zamknąć i otworzyć nowe. I oczywiście jeszcze uwagi poprzedników.
Dla mnie ocena: 2/10. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 04:44 |