![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
strone w 90% procentach zrobiłem sam, jednak motyw graficzny gdzie widzialem i zrobilem cos na wzor. PLik css mam standardowy od pół roku. Reszte zrobiłem na potrzeby strony. Zdjęcie główne została zrobione przez A. Stablewski (mam zgode autora). Strona przechodzi walidacje. Co musze poprawić, galerie, menu sie czasami rozjezdza i mysle nad zmiana nazw pliku html. co o tym myslicie ? Adres strony: www.ewaszwed.podhale.pl Tech: xhtml, css Dodatkowo: kupno serwera + domeny |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie poodba mi się, wymaga jedynie odpicowania (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
- jak wchodzę do galerii to obrazki są w 1 kolumnie ;] śmiało mogłyby sie zmieścić w dwóch( fx3, linux) - u mnie tez mapka nachodzi na menu Co do kodu: Klikam o oferta a tam: Nie wiem zy w prawej kolumnie chcesz kiedyś trzymać coś oprocz menu. Ale mozesz zgubić tag div bo jest niepotrzebny. Poza tym ja bym to przerobił. Po co lista w liscie? można nadać odpowiednie marginesy dla <ul> w css. No żechyba zalezy Ci na tej kropce przy napisie "Menu"(ja bym to zastąpił ładnym tłem ze strzałką czy czymś takim). Ten post edytował SHiP 8.09.2008, 11:00:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 14:38 |