![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy był poruszany już ten wątek na forum czy nie ale jestem bardzo ciekawy co Wy powiecie na ten temat, przechodzę do rzeczy.
Jakie przedmioty powinienem sobie rozszerzyć na maturze jeśli chciał bym pracować jako programista www, aktualnie jestem na pierwszym roku liceum o profilu matematycznym?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up
I nie tylko ty. Poziom polskiego szkolnictwa jeśli chodzi o komputery jest żałosny. W szkole mamy serwery Windows Server, i jest główny komputer, ale nie wykorzystujemy jego potencjału. Powinny tam się znaleźć nasze oceny itd. a jedyne do czego się ograniczamy to do ściągnięcia prac ucznia. Fajnie też jest, że współdzielimy konta, bo informatyk który je założył już sobie poszedł, a pani nauczycielko-informatyczka nie może sobie poradzić. Totalna klapa. Widziałem szkoły, które miały dzienniczek ucznia stworzony na joomle i każdy rodzic mógł sprawdzić sobie oceny syna/córki. U mnie nie ma nawet połączenia komputer-komputer z sekretariatem a księgowością. Jak chą coś druknąć to dyskietka i migiem na górę do drukarki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 18:37 |