![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy był poruszany już ten wątek na forum czy nie ale jestem bardzo ciekawy co Wy powiecie na ten temat, przechodzę do rzeczy.
Jakie przedmioty powinienem sobie rozszerzyć na maturze jeśli chciał bym pracować jako programista www, aktualnie jestem na pierwszym roku liceum o profilu matematycznym?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żeby nie zakładać drugiego tematu to dorzucę jeszcze kilka pytań od siebie.
Jestem w 2 klasie liceum i wybieram się na studia informatyczne, przede mną trudna decyzja, ponieważ mam do wyboru grafikę albo programowanie, tak mniej więcej wygląda moja przeszłość: Podstawówka - corel draw, photoshop 5, office Gimnazjum - html, css, trochę php, tworzenie serwisów, głównie grafika - flash - 3d, robiłem proste animacje, bannery, topy, komiksy itp. Liceum - c++ (tyle co nic), delphi, przeróbka video, muzyka, dalej grafika Większość czasu ogarniałem "internet", czyli tworzenie WWW, pozycjonowanie, pisanie aplikacji webowych itp. a takich rzeczy chyba nie znajdę na studiach... Jeśli chodzi o nauczanie w szkole to marne, głównie office, dopiero w liceum liznąłem C++. I teraz moje pytanie, jeśli wybiorę programowanie to zdążę przez te <2lata nauczyć się wszystkiego do matury z informatyki ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:32 |