![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy był poruszany już ten wątek na forum czy nie ale jestem bardzo ciekawy co Wy powiecie na ten temat, przechodzę do rzeczy.
Jakie przedmioty powinienem sobie rozszerzyć na maturze jeśli chciał bym pracować jako programista www, aktualnie jestem na pierwszym roku liceum o profilu matematycznym?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
@petylylZ takimi komentarzami się wstrzymaj. Nie masz nic ciekawego do napisania, to nie pisz. A jeśli nie podoba Ci się temat, to masz przycisk raportuj.
Co do tematu. Nie wiem dlaczego tak narzekacie na informatykę. Nie wiem, czy tylko ja miałem tak dobrze, czy to wy chodziliście/chodzicie do jakichś trefnych szkół. W szkole podstawowej (bez żadnego profilu) uczyłem się programować (bardziej trafną nazwą będzie poruszać się) w DOS-ie, a w szkole średniej uczyłem się standardów WWW i "programowania" w HTML + CSS. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 13:01 |