![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy był poruszany już ten wątek na forum czy nie ale jestem bardzo ciekawy co Wy powiecie na ten temat, przechodzę do rzeczy.
Jakie przedmioty powinienem sobie rozszerzyć na maturze jeśli chciał bym pracować jako programista www, aktualnie jestem na pierwszym roku liceum o profilu matematycznym?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat No i chyba najważniejszy - informatyka. No tutaj się nie zgodzę moim zdaniem matura z informatyki to żenada i szkoda na nią czasu a już na pewno nie pomoże w byciu programistą ja zdawałem maturę 2 lata temu z informatyki i nie było tam nic co by mi się przydało jeżeli chodzi o programowanie. Zresztą to jakie przedmioty wybrać to nie pytanie na forum tylko do uczelni do jakiej chcesz iść wiadomo nawet jak zdasz maturę z matmy, fizyki, i informatyki na 5 to i tak masz małe szanse na dostanie dobrej pracy musisz mieć ten papierek ze studiów zaświadczający o wykształceniu wyższym. Na dodatek każda uczelnia punktuje inaczej ale polecam Mat, Fiz, Ang. Chociaż matematyka na rozszerzonym to jest katorga (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) nie mówiąc o rozszerzonej fizyce. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 03:51 |