![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Witajcie
Od jakiegoś czasu nosze sie z zamiarem zakupu nowego monitora i tak się zastanawiam czy lepiej wybrac panorame czy jednak zwykły. Duży plus panoramy to jej szerokosc od teraz zadna dluga linijka kodu nie jest nam straszna (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Kompa glownie do kodowania uzywam i przegladania ww no i raz na rok film bądź gra głównie zaciekawił mnie Dell 2007wfp na matrycy s-ips. Dzięki za wszelkie komentarze |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanko dotyczące problemu. Chciałem też sobie ew. takie cudeńko sprawić, tylko wiem że nie będzie to takie łatwe. Mam mianowicie w pracy laptopa z podłączonym lcd. Z tym, że laptop wyświetla w dużo mniejszym rozmiarze (więcej pixeli na centymetr - 1280x800 przy chyba 14 calach). LCD jest standardowy. Nauczyłem się już z tym pracować, pomimo, że myszka zmienia pozycję w pionie jak przesuwam z ekranu na drugi. I teraz zastanwiam się, jak sprawdzić kupując monitor, czy na pewno będzie miał taką samą ilość pixeli na centymert co moja matryca w laptopie (jednak wygodniej by było jakby się miało uczucie pracy na niezakrzywionej powierzchni)? Dodam, że nie jest dla mnie ważne, żeby wielkość ekranu była taka sama (niedostępne powerzchnie na rogach w pracy nie przeszkadzają).
Ten post edytował Jabol 28.08.2008, 21:14:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 14:30 |