![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do oceny strony Fundacji "Nie biorę, chcę normalnie zarabiać". Pragniemy ją ulepszyć, ale sami nie mamy pomysłu co można w niej jeszcze zmienić żeby byla bardziej czytelna i fajna do oglądania. Będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi i propozycje zmian.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 9.07.2008 Skąd: Zduńska Wola/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę zamotaliście z grafiką. Cały (zbyt duży jak dla mnie) nagłówek z menu (i białym paskiem pod - nie wiadomo po co) odciąga uwagę od treści strony. Dodatkowo tak duża czcionka, która w połączeniu z rozmiarem czcionki użytej przy treści strony, razi okropnie.
2 rodzaje menu? Po co? Przecież nie są logicznie odmienne i można to połączyć (przykład: na gorze "O nas", z boku "Media o nas"). Stosujecie dosyć nowoczesny typ grafiki (cienie, filtry na zdjęciach itp.) a górne menu bije o pomstę do nieba za swoją banalność (szczególnie to tandetne podświetlanie). I po co to hasło w bannerze pod nagłówkiem "Zatrzymaj najlepszych lekarzy w Polsce"?? To zdecydowanie nie miejsce na to - może lepiej na dole strony? Nie wiem. To się gryzie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 01:23 |