![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam banalne pytanie:) Jak zrobić żeby z formularza przekazać * (gwiazdkę) czyli wszystko??
mam taki kod: I teraz jak nadać wartość gwiazdki zmiennej Stan? Wpisałem cos takiego:
Ale niestety nie działa:( Dodam ze pozostale wartości formularza przekazuja sie prawidlowo, wiec jest dobrze, tylko tej części nie umime:( Pomógl by ktos?? Z góry dzieki:) Ten post edytował palixmp 26.08.2008, 21:59:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja tam w twoim kodzie widze wiele błędów...:
if (isset($_POST['OD'])): else: <form action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post"> pomijam juz braki cudzyslowow/apostrofow w HTML'u i paru innych drobnych rzeczy Nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem. Poza tym jeśli otwierasz jakiś tag, to go musisz zamknąć. Akurat przy <option> nie jest to wymagane (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz pobrac wszystko:
Tak na marginesie poważnie zaniepokoiło mnie to, ze skrypt działa ci jezeli wybierzesz N, Z albo O bo nie nadałeś żadnej zawartości dla pól option... nawet jeżeli działa to pod jedną przeglądarką to wątpię aby działało na wszystkich. Czyli jeżeli użytkownik wybierze pole oznaczone "Zawartosc wyswietlana uzytkownikowi" to w php zmienna $_POST będzie zawierała: "wartosc_przekazana_do_skryptu". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 13:05 |