![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć , do oceny moje nowe dziecko
http://www.e-gratka.info konstruktywna krytyka mile widziana może jesteście mi w stanie pomóc nie wiem co jest ale strona pod internet explorer 6 " rozjeżdża się" na 7 wszystko gra , nie wiem jaka może być tego przyczyna |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 9 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobre popołudnie,
u mnie pod ie6 się nie rozpadła, ale przy minimalnym powiększeniu tekstu w FF3 w pewnym momencie się posypała i floaty runęły. przy kolejnym minimalnym stopniu powiększenia znowu było ok. wygląda na to, że kolumny nie mieszczą się w zadeklarowanej szerokości dla tychże. kod jest sieczkowaty, więc pewnie mało komu będzie się chciało weń wnikać. Jak byś pisał ładny i czysty kod html, to nie miał byś takich problemów. Cóż wygląd... były kiedyś takie efekty w demkach na początku lat 90`ch dla kompów 8-bitowych i nazywały się raster-bary. Przypomniały mi się jak zobaczyłem gradienty w Twych nagłówkach. Całość też jak z poprzedniej epoki. Ale gdyby kod był taki jak wygląd to byłoby nieźle. cze |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 23:07 |