![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do oceniania mojej stronki piotro.pdg.pl...(zagladaj.pl jak rozprogaguje siem;])
Obecnie jeszcze pracuje nad skryptem do ogłoszeń oraz skryptem z wynikami podobnym w działaniu jak livescore.pl, prosze też o ewentualne sugestie co dobrze by zmienic co poprawic itd... obecnie to php ucze sie sam od mniej wiecej wakacji (kiedys chwilowo cos robilem w nim ale potem odpuściłem gdyż pochłoneło mnie programowanie w javie i C++ ale teraz kiedy znajduje czas to bawie sie php:) ) Piotrek Ten post edytował topgun777 24.08.2008, 20:33:31 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To pozmieniałem znow troche w stylach dodałem ramke nad pogodą jeszcze poracuje ogolnie to zmienie skryp ze zamist jak jest teraz ze mi sciaga kawałek kodu przz curl z wp.pl to zrobie wyciaganie info do tablicy tak ze potem bedzie mi to łatwiej sformatować. Mam tez pytanie bo obecnie po moich zmianach mam na górze na divem header takie jakies puste białe pole i nie moge za bardzo zlokalizowac co to moze byc moze ktos z was bedzie wiedział czemu tak mam? ps. juz działą mi domena zagladaj.pl
pozdro Ten post edytował topgun777 26.08.2008, 11:48:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:58 |