![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do oceniania mojej stronki piotro.pdg.pl...(zagladaj.pl jak rozprogaguje siem;])
Obecnie jeszcze pracuje nad skryptem do ogłoszeń oraz skryptem z wynikami podobnym w działaniu jak livescore.pl, prosze też o ewentualne sugestie co dobrze by zmienic co poprawic itd... obecnie to php ucze sie sam od mniej wiecej wakacji (kiedys chwilowo cos robilem w nim ale potem odpuściłem gdyż pochłoneło mnie programowanie w javie i C++ ale teraz kiedy znajduje czas to bawie sie php:) ) Piotrek Ten post edytował topgun777 24.08.2008, 20:33:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AjaxSrajax:
dzis troszke popracowałem nad layoutem juz wogole nie ma pozycji absolute i tym podobnych zupełnie od nowa zrobiłem, książke jak tanio dostanę to z chęcią kupie narazie bazuje na googlach:) myśle tez nad jakąś grafiką. ps mozesz mi powiedzieć jakiej przeglądarki używasz? Kavka: Mozesz mi konkretniej powiedziec co odrzuca, co razi co zmienic...? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 9.07.2008 Skąd: Zduńska Wola/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kavka: Mozesz mi konkretniej powiedziec co odrzuca, co razi co zmienic...? Moje uwagi a propo wyglądu strony: - czcionka przy pogodzie jest za mała (dla mnie mało czytelna) w porównaniu z czcionka użytą do treści wiadomości. Dodatkowo grafika przedstawiająca kierunki świata nachodzi na tekst: (IMG:http://images38.fotosik.pl/5/012abca9d2a445ee.jpg) - a to co za babol? (IMG:http://images30.fotosik.pl/269/64b104b9a933c1bf.jpg) - czcionka użyta do daty nieczytelna; - wiadomości umieszczone na stronie od pewnego miejsca mają mniejsze wcięcie patrząc od prawej strony. Ogólnie: - zmniejszyłabym szerokość pola wiadomości; - nadałabym wyraźniejszego graficznie rozróżnienia trójpodziału kolumnowego strony (może jakiś inny lekko odcień tła tudzież ramka - możliwości jest wiele); - po co klamry przy pozycjach menu?; - zmiana kroju czcionki... Zależy też do kogo chcesz dotrzeć z tym serwisem. Poza tym o gustach się nie dyskutuje ale jeśli chcesz zainteresować musisz urozmaicić stronkę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 18:42 |