Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [portfolio] Zurek portfolio
zurek

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Chciałbym o ocenę mojego nowego portfolio. Mam nadzieję, że się spodoba (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

PS: Nie jest jeszcze do końca gotowe pod względem kodu i treści.

Ten post edytował zurek 19.08.2008, 19:34:21
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
webber

-----

A mi się nie podoba, mam parę argumentów, mniej lub bardziej przekonujących.

Patrząc na design Twojego portfolio nie wiem czy zrobiłbyś dla mnie stronę która dobrze prezentowała by się w sieci, ok web 2.0, webusabillity i w ogóle ale za prosto jak dla mnie... Ale na to mam obronę dla Ciebie, może to przez to że portfolio masz puste, a wpisanie w listę że umiesz coś bardzo dobrze mnie nie przekonuję, liczą się dowody.

Druga sprawa to banalne błędy, dajesz stricta a późnie align przy obrazkach, brak atrybutu alt i ehh na prawdę spierniczyłeś sprawę jeśli chodzi o kod, no ale trudno, wiesz już co masz do poprawy.

Pozdrawiam
+Quote Post
zurek

-----

Cytat(webber @ 19.08.2008, 21:52:45 ) *
Patrząc na design Twojego portfolio nie wiem czy zrobiłbyś dla mnie stronę która dobrze prezentowała by się w sieci, ok web 2.0, webusabillity i w ogóle ale za prosto jak dla mnie... Ale na to mam obronę dla Ciebie, może to przez to że portfolio masz puste, a wpisanie w listę że umiesz coś bardzo dobrze mnie nie przekonuję, liczą się dowody.

Tu masz rację, ale nie dodałem jeszcze ani jednej pracy do portfolio, treść jest jeszcze nieoficjalna.

Cytat(webber @ 19.08.2008, 21:52:45 ) *
Druga sprawa to banalne błędy, dajesz stricta a późnie align przy obrazkach, brak atrybutu alt i ehh na prawdę spierniczyłeś sprawę jeśli chodzi o kod, no ale trudno, wiesz już co masz do poprawy.

Z kodem chodzi o to, że był pisany (przyznam się) trochę na szybko. Mam jeszcze kilka własnych projektów do wykonania, a portfolio zrobiłem sobie w przerwie. Oczywiście opracuję je jeszcze i będzie ok.

Cytat(zurek)
PS: Nie jest jeszcze do końca gotowe pod względem kodu i treści.

Mój błąd, że dałem do oceny portfolio jeszcze nie do końca gotowe.

Czekam na dalsze opinie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 11.10.2025 - 08:42