![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym o ocenę mojego nowego portfolio. Mam nadzieję, że się spodoba (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
PS: Nie jest jeszcze do końca gotowe pod względem kodu i treści. Ten post edytował zurek 19.08.2008, 19:34:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 19 Dołączył: 30.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi się nie podoba, mam parę argumentów, mniej lub bardziej przekonujących.
Patrząc na design Twojego portfolio nie wiem czy zrobiłbyś dla mnie stronę która dobrze prezentowała by się w sieci, ok web 2.0, webusabillity i w ogóle ale za prosto jak dla mnie... Ale na to mam obronę dla Ciebie, może to przez to że portfolio masz puste, a wpisanie w listę że umiesz coś bardzo dobrze mnie nie przekonuję, liczą się dowody. Druga sprawa to banalne błędy, dajesz stricta a późnie align przy obrazkach, brak atrybutu alt i ehh na prawdę spierniczyłeś sprawę jeśli chodzi o kod, no ale trudno, wiesz już co masz do poprawy. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrząc na design Twojego portfolio nie wiem czy zrobiłbyś dla mnie stronę która dobrze prezentowała by się w sieci, ok web 2.0, webusabillity i w ogóle ale za prosto jak dla mnie... Ale na to mam obronę dla Ciebie, może to przez to że portfolio masz puste, a wpisanie w listę że umiesz coś bardzo dobrze mnie nie przekonuję, liczą się dowody. Tu masz rację, ale nie dodałem jeszcze ani jednej pracy do portfolio, treść jest jeszcze nieoficjalna. Druga sprawa to banalne błędy, dajesz stricta a późnie align przy obrazkach, brak atrybutu alt i ehh na prawdę spierniczyłeś sprawę jeśli chodzi o kod, no ale trudno, wiesz już co masz do poprawy. Z kodem chodzi o to, że był pisany (przyznam się) trochę na szybko. Mam jeszcze kilka własnych projektów do wykonania, a portfolio zrobiłem sobie w przerwie. Oczywiście opracuję je jeszcze i będzie ok. Cytat(zurek) PS: Nie jest jeszcze do końca gotowe pod względem kodu i treści. Mój błąd, że dałem do oceny portfolio jeszcze nie do końca gotowe. Czekam na dalsze opinie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 08:42 |