![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 2 Dołączył: 12.04.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witamy serdecznie, po prężnie przebytym roku nasz zespół wzbogacił sie o kolejna wersje strony www.
Zapraszamy do opinii / krytyki / sugestii. Adres: http://www.neatgroup.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Niekiedy spacery są potrzebne aby zlikwidować float. Inne przydają się na etapie projektowania stronki a niekiedy, gdy chcę umieścić dodatkowe tło, które będzie się powtarzać wiele razy. LOLwiększej bzdury nie słyszałem dawno. Każdy, ale to KAŻDY efekt występujący na waszej stronie mógłbym z miejsca zakodować na co najmniej 5 różnych sposobów nie używając ŻADNEGO spacera/pustego elementu i tym podobnych zbędnych kwiatków Cytat Hmm, stosuję taki miks żeby używać jak najkrótszych nazw (najczęściej). Poza tym - po co ci znać nazwy moich klas, którymi ja się będę posługiwał i które dla mnie są logiczne i wydajne itp itp Nie no - pogooglałbyś trochę żeby się nie wygłupić. Generalnie też uważam że bawienie się w semantykę klas to trochę już przeginanie pałki w drugą stronę ale z zagadnieniem warto się zaznajomić.A nagłówki h3 to nie wszystko h3 jest nagłówkiem potomnym h2 a ten h1. Dwóch ostatnich na waszej stronie nie widać. Cienko chłopaki. A tłumaczenia o kilkuletniej przerwie są jakby śmieszne. Standardy nie zmieniły się aż tak bardzo przez te kilka lat. Może bardziej upowszechniły ale na pewno nie zmieniły. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:55 |