Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www]http://www.neatgroup.pl - Design Studio Poznań, Zapraszamy do oceniania / krytyki / sugestii
ciepolml

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witamy serdecznie, po prężnie przebytym roku nasz zespół wzbogacił sie o kolejna wersje strony www.
Zapraszamy do opinii / krytyki / sugestii.

Adres:
http://www.neatgroup.pl
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
devnul

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat
Niekiedy spacery są potrzebne aby zlikwidować float. Inne przydają się na etapie projektowania stronki a niekiedy, gdy chcę umieścić dodatkowe tło, które będzie się powtarzać wiele razy.
LOL
większej bzdury nie słyszałem dawno. Każdy, ale to KAŻDY efekt występujący na waszej stronie mógłbym z miejsca zakodować na co najmniej 5 różnych sposobów nie używając ŻADNEGO spacera/pustego elementu i tym podobnych zbędnych kwiatków

Cytat
Hmm, stosuję taki miks żeby używać jak najkrótszych nazw (najczęściej). Poza tym - po co ci znać nazwy moich klas, którymi ja się będę posługiwał i które dla mnie są logiczne i wydajne itp itp
Nie no - pogooglałbyś trochę żeby się nie wygłupić. Generalnie też uważam że bawienie się w semantykę klas to trochę już przeginanie pałki w drugą stronę ale z zagadnieniem warto się zaznajomić.

A nagłówki h3 to nie wszystko h3 jest nagłówkiem potomnym h2 a ten h1. Dwóch ostatnich na waszej stronie nie widać. Cienko chłopaki. A tłumaczenia o kilkuletniej przerwie są jakby śmieszne. Standardy nie zmieniły się aż tak bardzo przez te kilka lat. Może bardziej upowszechniły ale na pewno nie zmieniły.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:55