![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do oceny strony Fundacji "Nie biorę, chcę normalnie zarabiać". Pragniemy ją ulepszyć, ale sami nie mamy pomysłu co można w niej jeszcze zmienić żeby byla bardziej czytelna i fajna do oglądania. Będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi i propozycje zmian.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popraw temat i podaj normalny link do projektu.
Smutno tam u Was. Pod menu mam biały pasek, bez sensu on się tam znalazł. Baner jest ale dla mnie w złym miejscu. Lepiej go wyśrodkować. Menu po prawej zginęło w gąszczu tonacji, barw i cieni. I jest za małe - niewidoczne. Oceniamy design bo silnik Joomla daje Swoją ikonkę (a czy wolno wyrzucać ich stopkę - jak mówi licencja?) Banerek po prawej "Dołącz do nas" i 6 uciętych kresek - wrzucę do Siebie na stronę i nikt, powiem jeszcze raz nikt nie załapie o co w tym chodzi. A ten biały pasek to takie coś pod sub menu. A nie lepiej żeby się on dynamicznie wysuwał jak będą jakieś opcje a nie sztywno stoi w miejscu, mimo iż strona główna nie ma podkategorii. Logo jak dla mnie trochę zamotane i do mnie nie przemawia, choć logo do ugryzienia. Ten post edytował klocu 17.08.2008, 19:46:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 02:22 |