![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehh - popatrzcie drodzy koledzy i koleżanki, Wy którzy urodziliście się przed pamiętnym rokiem zmian 1984 ... co się dzieje z tymi co są urodzeni od 1984 w górę ... i popatrzcie, pomyślcie czy Wy będąc w 7, 8 klasie szkoły podstawowej mając 14, 15 lat - także robiliście takie błędy, także mieliście problem z napisaniem o co Wam chodzi ?
Zaczynam się obawiać, że jednak ten Czarnobyl zaszkodził społeczeństwu Polskiemu. I nawet jeśli uznacie to za obrażanie kogokolwiek - mówi się trudno. Po prostu chcę powiedzieć, że źle z naszą kochaną Ojczyzną będzie jeśli w przyszłości to młode pokolenie będzie musiało wziąć na swoje braki los tego wielokrotnie krzywdzonego w historii kraju. Jeśli ta tendencja się nie zmieni to chyba lepiej by nas rosjanie napadli i podbili wtedy przynajmniej będziemy mogli się łudzić, że źle nam się dzieje z powodu tych złych rosjan a nie z powodu poziomu naszych młodszych rodaków . A jeśli ktoś się czuje urażony tym co napisałem - trudno albo zaczniemy mocno napiętnować debilizm i dysmózgowie albo obudzimy się w ręką w nocniku a głową w szambie ... pozdrawiam, Łukasz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 12 Dołączył: 3.03.2008 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie parafrazuje żadnego bloga, nie czytam bloga JKM, od czasu do czasu zerknę na www.nczas.com
Sądzę, że mój poziom zniewolenia jest mniejszy dlatego, że znam wady i historię tych ugrupowań które popieram (nie jest to UPR) i świadomie je akceptuję. I nie tyle od szkolnictwa się zaczęło co od ogólnej oceny młodego pokolenia, 84 i w górę. Tego pokolenia, do którego adresowane były akcje typu Schowaj Babci Dowód. A z tym i polityka się wiąże. Ale nawet jeśli chodzi o szkolnictwo. Chcesz mieć lepsze szkolnictwo, wpuść do Sejmu i do Rządu odpowiednich ludzi, żeby to zrobić trzeba być świadomym życia politycznego w Polsce i się trochę bardziej nim zainteresować niż tylko raz na 4 lata pooglądać spoty wyborcze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 00:07 |