![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://donpedro.pdg.pl/index.php
co siądzicie o skrypcie i designie ? na pewno będą jeszcze kategorie newsów, formularz kontaktu i komentarze newsów... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja zaś popatrzyłem w kod i co widzę, używasz XHTML a piszesz HTML więc po ci Ci ten X, szpanu??
Polecam korzystać z ff i doinstalować sobie wtyczkę walidator a jak nie korzystać z strony organizacji w3c. Wygląd, powiadają - "Wgląd jest kwestią gustu" osobiście lubię skromne stronki ale masz stronkę bardzo ubogą a widzę screeny z jakiejś "Wymiatającej" w newsach co kompletnie rozprasza aż chce się pójść na tą "Wymiatającą". Szczerze pisząc w pierwszej chwili myślałem, że trafiłem na jakąś mało znaną stronkę z hostingiem grafiki i screenem twojej strony szerokikadr, jednak nasunęła się kolejna myśl mówiąca - strony które hostują grafikę same posiadają choćby małe logo a u Ciebie nie ma nawet tego... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 00:34 |