![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 9.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
już od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pewien problem. Jeżeli ktoś mogłby mnie chociaż nakierować to byłbym bardzo wdzięczny. Otóż, kiedy wchodzi się na niektóre strony w sieci to okazuje się, że jedne wyglądają lepiej a inne gorzej pod rozdzielczością jaką mam ustawioną. Innymi słowy, na stronach tych w zależności od ustawionej rozdzielczości zwiększają się bądź zmniejszają odległości od brzegów przeglądarki itd. Są jednak takie strony na które zmiana rozdzielczości zupełnie nie wpływa. Pod każdą rozdzielczością wygladają dokładnie tak samo... Nie wiem za pomocą jakiej techniki jest to robione, ale bardzo chętnie bym się tego dowiedział (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 9.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie do końca o to mi chodziło... To co Ty podałeś to conajwyżej sprawi, że moja strona będzie zajmować 100% okna przeglądarki... Co nie zmienia faktu, że nic pozatym mi się nie podopasowuje... Chyba że dalej każdego diva itd ustawiał bym jakoś na procentach itd... ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że to się tak robi...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 11:30 |