![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zapraszam do oceny mojego mini chata...
Link: www,aid.webhost.pl/chat Link2: www,aid.webhost.pl/chat2 Nick: qwqw Hasło: qwqw Wysyłanie i odbieranie wiadomości jeszcze nie działa więc proszę o ocenę Layout'u... Ten post edytował ShadowD 14.08.2008, 22:29:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To trochę kwestia gustu, starałem się nie przesadzać z czerwonym więc w chacie jest tylko ramka czerwona dodatkowo tło w paski miało się gryźć z chatem i dawać ładną kompozycję.
Co do niebieskiego, żółtego jak i zielonego próbowałem ale wtedy jest jeszcze gorzej, być może złe odcienie dobierałem... Mam wielką proźbę ja ktoś choćby w paintcie mógł go pomalować i wysłać choćby na pw screena wył bym bardzo wdzięczny, nie dużo roboty ~2min... Jeszcze co do zaokrąglonych rogów chat ma spełniać rolę zostawianie wiadomości dla kolegów np z szkoły czy od kumpla gdy nie ma czasu wejść na coś bardziej zaawansowanego, czy też rozmowę z komputera bez zainstalowanych komunikatorów. Zaokrąglone rogi to te problem z IE już mam dość użerania się z tym mutantem... A czy ogólnie położenie elementów nie licząc kolorów jest poprawne czy jestem w punkcie wyjścia i powinienem w TC kliknąć [Usuń](IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował ShadowD 14.08.2008, 22:28:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 01:34 |