![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehh - popatrzcie drodzy koledzy i koleżanki, Wy którzy urodziliście się przed pamiętnym rokiem zmian 1984 ... co się dzieje z tymi co są urodzeni od 1984 w górę ... i popatrzcie, pomyślcie czy Wy będąc w 7, 8 klasie szkoły podstawowej mając 14, 15 lat - także robiliście takie błędy, także mieliście problem z napisaniem o co Wam chodzi ?
Zaczynam się obawiać, że jednak ten Czarnobyl zaszkodził społeczeństwu Polskiemu. I nawet jeśli uznacie to za obrażanie kogokolwiek - mówi się trudno. Po prostu chcę powiedzieć, że źle z naszą kochaną Ojczyzną będzie jeśli w przyszłości to młode pokolenie będzie musiało wziąć na swoje braki los tego wielokrotnie krzywdzonego w historii kraju. Jeśli ta tendencja się nie zmieni to chyba lepiej by nas rosjanie napadli i podbili wtedy przynajmniej będziemy mogli się łudzić, że źle nam się dzieje z powodu tych złych rosjan a nie z powodu poziomu naszych młodszych rodaków . A jeśli ktoś się czuje urażony tym co napisałem - trudno albo zaczniemy mocno napiętnować debilizm i dysmózgowie albo obudzimy się w ręką w nocniku a głową w szambie ... pozdrawiam, Łukasz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@Cysiaczek po części masz rację.
Ale chodzi oto, ze nasze szkolnictwo juz schodzi na psy. Niestety ale ma coraż nizszy poziom w porównaniu z tym co bylo x nascie lat temu. Obserwuje to po moim otoczeniu, obserwuje to po nowych dzieciakach na forum ktore nie wiedzą co to "myślenie". Oczywiscie uogólniam (może nawet za bardzo), zdarzają się też rodzynki, ale coraz więcej jest tumanów (w porównaniu z tym co bylo kiedys). Sorki, jeśli kogoś uraziłem, ale taka prawda. Coraz więcej dzieciaków nie jest uczona myślenia, sami nie próbują myśleć tylko czekają na gotowe. Rozpisywać się co do szkoly nie będę, bo poprostu szkoda gadać... Kiedyś jak nauczyciel mi wpieprzył, to w domu się tylko pytano za co i poprawiano. A teraz jak nauczyciel mi wpieprzy, to przyjdzie rodzic z wielką pretensją ze jak jego slodziutkiego malego kryminaliste mozna bylo za ucho wytargac. A nauczyciel bedzie mial przechlapane bo albo go z pracy wywalą albo gówniaż się zemsci bo wie, ze nic mu nie zrobią, albo i to i to. Wiec jaki ma taki nauczyciel wybor? Ano prosty: leje na to. Przychodzi, robi co ma robic, a czy ktos zakuma czy nie, czy ktos sika na lekcji, obraza innych... co go to bedzie obchodzic... tylko będzie miał przesrane jak zareaguje. Ale takiemu stanowi rzeczy winni są też rodzice, którzy są ślepo zapatrzeni w swoje dzieci niezależnie od tego co one robią. Przecież te afery z molestowaniami, z pobiciami... a rodzice co: "Nie wiedzial co robi, biedny syneczek..." , "I tak są gorsi od niego, inni by zabili, a moj tylko podotykal nie tam gdzie trzeba, ot, rączka mu sie poslizgnela" wrrr.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 04:38 |