![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki kod.
Kod ładnie wyświetla mi zawartość bazy danych, niestety bardzo nieczytelnie, jak zmienić ten kod żeby przy wypisywaniu rekordów rysował również tabele, linie. Ten post edytował Ociu 29.07.2008, 10:10:47
Powód edycji: poprawiłem bbCode (ociu)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam 2 pliki php
jeden.php (Forumularz do zaznaczania checkbox) Kod <form method="post" action="dwa.php" > <input type="checkbox" name="topping[]"value="opcja1" />opcja1<br /> <input type="checkbox"name="topping[]" value="opcja2" />opcja2<br /> <input type=checkbox name="topping[]" value="opcja1" />opcja3<br /> <input type=checkbox name="topping[]" value="opcja4" />opcja4 <br /> <input type=checkbox name="topping[]" value="opcja5" />opcja5<br /> <p><font size="-1"> <input type="image" name='cos tam' src="cos.jpg" /> <br /><br /> <input type=reset value="Wyczyść formularz" /> </form> dwa.php (chce zrobic zeby zaznaczone pola z pierwszego wpisał do jednej zmiennej) Zrobiłem cos takiego. Kod <?php if ($_POST['topping']){ foreach ( $_POST['topping'] as $value ){ print "$value"; } } ?> Chce zamiast wyswietlac na ekran dopisac do jednej zmiennej. Zebym mógł ją przekazać do innej podstrony. Ten post edytował wojno 13.08.2008, 22:26:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 16:15 |