![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taką propozycję stworzenia jednego dużego kursu html-css-php w którym było by wszystko od specyfikacji poprzez programy przydatne osobie tworzącej strony aż do opisu komend i ich zastosowania...
Wiem taki kurs by był rozległy i potrzeba było by trochę czasu na jego stworzenie, można było by użyć informacji z artykułów na php.pl o ile autorzy się zgodzą. ---------- Może pomysł już był może już jest realizowany lub jest to bezsensowny pomysł ale ja nic na ten temat nie wiem, więc napisałem tutaj jeśli coś w tym stylu już było proszę o zamknięcie/usunięcie tematu. Ten post edytował ShadowD 9.08.2008, 16:08:30 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
@ShadowD: nie chcę cię zniechęcać ale czy uważasz, że poziom twojej wiedzy pozwala pisać dobre kursy? Bez urazy, ale po lekturze twoich postów mam co do tego lekkie wątpliwości... Może jeszcze raz to przemyśl.
Ten post edytował phpion 12.08.2008, 20:11:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 14:11 |