![]() |
![]() |
-SniFF- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Jestem grafikiem i z php nie mam wiele wspólnego, jednak dostałem wyjątkowo zadanie stworzenia forlumarza rejestracji korzystającego z bazy danych oraz czegoś w stylu panelu do wyświetlania tych danych... Sam stworzyłem coś takiego: Formularz: Skrypt wrzucający do bazy:
No i coś nie działa... Hmm Generalnie chodzi o to żeby osoba wpisała swoje dane, dane mają się pojawić w bazie danych a później przy pomocy jakiegoś skryptu/strony (Nie mam pojęcia jak to zrobić) admin mógl wejść, będą wyświetlały się imiona i nazwiska a po kliknięciu wyświetli się reszta informacji o osobie... Nie wiem czy jest to duży problem, sam z php nie mam nic wspólnego nie potrafie tego ocenić, w zamian mogę zająć się topem na strone lub stworzyć design... Z góry dziękuje za pomoc... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up
Eileen, zastanawiałaś się nad bezpieczeństwem skryptów, wspominając że nic skomplikowane nie robi trzeba było wspomnieć że istnieje coś takiego jak sql injection, co polecam autorowi do zapoznania się. @autor Coś nie działa, czyli co? Problemy trzeba precyzować. Pojawia się błąd, czy dane nie dodają się do bazy, ale błędu nie ma? Opisz wszystko możliwie najdokładniej. Ten post edytował Shili 8.08.2008, 12:54:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 23:46 |