![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Razem z kumplami założyłem na 'moim' serwerze php-fusion i działało jeden dzień:
Następnego dnia wyskoczyła mi niemożność odnalezienia pliku ep_phpsettings.frm, gdzie komunikat brzmi tak:
Cały błąd brzmi tak:
Na dodatek wszystkie bazy danych MySQL (było ich 3) wyzerowały się, mają rozmiar 0KB i liczbę użytkowników -2. O co kaman? Co sie stao? Ten post edytował krzywomordus 6.08.2008, 10:30:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NIe nie nie, do wyboru mam 3 bazy, a tylko 2 są... przynajmniej teraz.
W phpMyAdmin zauważyłem jakąś dziwną bazę, różniącą się od innych, nazywa się "information_schema (17)". Ma też inne kodowanie. Może to przez to? Największy problem polega na tym, że ja nie mam uprawnień do KASOWANIA tych baz. Ale dobrze. Dzięki za informację, że to tylko szczątkowe... ekhm... informacje (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Napiszę do pomocy technicznej, zobaczę może coś wymyślą. Ten post edytował krzywomordus 6.08.2008, 11:17:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 04:10 |