![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak zrobić by strona x.php była wyświetlona tylko dla tych:
1) których referrel (".$HTTP_REFERER." ) = moja.strona.pl lub 2) których dane przesłane np. metodą POST = wyswietl Prosiłbym o jakieś wskazówki jak zrobić pożądany prze zemnie efekt. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
hmm.. nie bardzo to rozumię..
w .htaccess mam: Kod <IfModule mod_security.c> SecFilterEngine Off SecFilterScanPOST Off </IfModule> <Files *.mfh> order allow,deny deny from all </Files> <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^/]+)/?$ download.php?file=$1 [L] ale nie wiem jak do tego wrzucić Kod RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(.+.)?moja.strona.pl/ [NC] RewriteRule .*.(jpe?g|gif|bmp|png|zip|rar)$ /images/nohotlink.png [L] by download.php?file=$1 wyświetlało się tylko tym którzy mają referel = moja.strona.pl Ten post edytował szymek001 4.08.2008, 21:08:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 11:53 |