![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki kod.
Kod ładnie wyświetla mi zawartość bazy danych, niestety bardzo nieczytelnie, jak zmienić ten kod żeby przy wypisywaniu rekordów rysował również tabele, linie. Ten post edytował Ociu 29.07.2008, 10:10:47
Powód edycji: poprawiłem bbCode (ociu)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki:) teraz sie z tym trochę pobawię zobaczymy czy zadziała.
Jeśli chodzi o mnie to zabawę z php zacząłem od niedawna i stąd moja nie wiedza, za co chciałbym wszystkich przeprosić i podziękować za pomoc. Witam ponownie Czy da się zrobić tak ze jak klikniemy na przycisk np Kod <input name="submit" type="submit" value="OK" /> zostanie wykonany sktrypt przykład.php(dopisanie do bazy danych) i automatycznie wskoczy następna strona? Witam jak zrobić zeby przycisk pełnił 2 funkcje. Cytat <?php
session_start(); ?> <form action="strona.php" method="POST"> <input name="test" type="text" size ="15" /> <input name="submit" type="submit" value="OK" /> </form> <?php Ten post edytował wojno 29.07.2008, 10:35:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 08:02 |