![]() |
![]() |
-Uertff- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam problem w czasie zalogowania. Gdy zrobię tak że jak zaloguję się na stronę i gdy z tej strony wejdę po prostu na plik odpowiadający za logowanie i z powrotem wrócę do tamtej poprzedniej strony to pojawia się błąd że Obiekt tej klasy nie mógł być przekonwertowany do łańcucha. Dokładnie w linii 6 w pliku tym co jest chroniony. Dokładnie komunikat wygląda tak: .
Kod Catchable fatal error: Object of class __PHP_Incomplete_Class could not be converted to string in C:\Program Files\WebServ\httpd-users\test\news\protect.php on line 6 Powiem jeszcze, że jak usunę wyświetlanie $_SESSION['user'] to wszystko i jest w porządku to samo gdy zamiast klasy to samo, tylko że w wyjątku to też działa. Proszę o pomoc bo mi zależy żeby to rozwiązać a nie mogę tego rozwiązać, szukałem wszędzie i nic o tym nie znalazłem. Kod:
|
|
|
![]() |
-Uertff- |
![]()
|
Goście ![]() |
Sorry, że piszę post pod postem ale nie mam możliwości edycji. Nie mogę dalej się z tym uporać. Do pliku z klasą jest dołączona funkcja mike'a
i w pliku z $_SESSION['user'] tym co wyświetla jest tak jak wyżej dołączona klasa, ale co teraz zrobić? Dalej pojawia się ten sam komunikat co wyżej. Niby jest funkcja że zwraca wartość, ale tego nie robi jak widać wyżej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 17:36 |