![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecm: http://www.promotinglinux.com/truth/ [eng]
Hehe, albo www.ie7.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomyśl o tym w ten sposób - jeśli będziesz miał urządzenie, które ma oficjalne sterowniki do danego systemu to 0,4% ludzi chętniej kupi twój sprzęt. Dodam, że jest to 0,4% opiniotwórczych ludzi więc warto o nich zadbać.
Poza tym pisanie sterowników nie jest aż tak skomplikowane i kosztowne - patrząc w skali całego rynku nawet te 0,4% użytkowników może przełożyć się na spory zysk. Na szczęście problemy ze sterownikami w dzisiajszych czasach dotyczą zazwyczaj tylko baaardzo niszowych urządzeń - w tej kwestii wiele się zmieniło na lepsze w ostatnim czasie. Producenci widzą w tej niszy chyba spory potencjał. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że to nie linux ma problemy ze sterownikami, a producenci. Nigdzie nie napisałem, że mnie to dziwi. Ja napisałem, że producenci mają problemy ze sterownikami. Proszę czytaj Ty mnie ze zrozuimeniem zwracając uwagę na znaki intepunkcyjne. @Ship, uważasz, że ta grupa programistów napisze sterowniki do wszystkiego? Ile taka grupa będzie miała członków ? Ten post edytował Kreton 23.07.2008, 13:35:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 11:41 |