![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecm: http://www.promotinglinux.com/truth/ [eng]
Hehe, albo www.ie7.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystając z wątku dodam, że świetnym systemem jest openSuse. Dla użytkownika domowego czy biurowego sprawdza się kapitalnie. najbardziej podoba mi się to, że poprawnie obsługuje wszystkie peryferia... od tych kilkuletnich(creative soundblaster) po 64 bitowy procek, nową grafikę itp. Bardzo mi się podoba. kiedyś używałem ubuntu, ale wersja Gatsy wymagała dodatkowej instalacji flash playera itp drobnych ale jakże ważnych dodatków.... a suse, ma to wszystko na staecie. mandriva niby taka fajowa i łatwa, ale środowisko KDE jakoś mi się krzaczyło z mandrivą i strasznie mnie to zniechęciło.
Przeszedlem na linuksa jakiś dłuższy czas temu, instaluję, konfiguruję go itp i nie znam komend z terminala, wszystko wyklikuję, jak muszę zaawansowanych rzeczy się dotykać to grzebię na forach... jest wszystko. Wsparcie użytkowników to w przypadku Linuxa bardzo istotny plus. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 23:18 |