Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Rejestracja,logowanie i wyglad strony
viper2009

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam jestem nowy.
1)Kolega zrobil mi wyglad strony lecz gdy wrzucam na host nie ma wygladu jaki mial byc czemu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif)
Strona miala wygladac TAK Jak Tutaj

2) Chce zrobic na stronie opcje logowania i rejestracji :/
Lecz wyskakuja mi błędy :/
Cytat
błąd logowania :
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host '<IP Address of MySQL>' (1) in /home/viper/domains/polishhuntershead.pdg.pl/public_html/connect.php on line 25

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /home/viper/domains/polishhuntershead.pdg.pl/public_html/connect.php on line 28

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/viper/domains/polishhuntershead.pdg.pl/public_html/connect.php on line 28

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /home/viper/domains/polishhuntershead.pdg.pl/public_html/login.php on line 64

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/viper/domains/polishhuntershead.pdg.pl/public_html/login.php on line 64

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/viper/domains/polishhuntershead.pdg.pl/public_html/login.php on line 65
Incorrect username/password

Cytat
Błąd rejestracji:

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/viper/domains/polishhuntershead.pdg.pl/public_html/add.php on line 21

Strona Moja strona.
Prosze o pomoc.

Ten post edytował viper2009 14.07.2008, 10:51:51
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
b4x

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

heheh, chyba połączenia z bazą nie skonfigurowałeś.... w pliku connect.php

I pokaż plik add.php (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 6.10.2025 - 19:45