![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Założyłam sobie konto na płatnym hostingu inwestnet.com Tylko problem w tym, że nie dostałam żadnych namiarów na ftp pma, panel i nie wiem co mam dalej zrobić? Na razie chcialam wg ich zasad przetestowac za darmo to konto na 2 tygodnie, no ale jak kiedy nie mam nic co jest potrzebne do zalozenia strony? Jedyne to otrzymalam haslo i login do panelu z lista bilingowa czyli edycja swoich danych, jak placic itp. Czy ktoś miał już moze do czynienia z tym hostingiem? Nie miałam nigdy płatnego hostingu, więc może tam są jakieś inne zasady?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moje zdanie o tym forum z opiniami, zacznę od jednego ale to bardzo ważnego słowa "śmietnik" do wielu hostingów są pozakładane tematy z jednym pytaniem i koniec. Przykładowo WebHost.pl ~ projekty.pl moim zdaniem super hosting, pomoc techniczna w kilka minut od telefonu w godzinach pracy. A co pisze na tzm forum?? Koleś "przybłęda" nawet nie sprawdził a już mu się nie podoba...
Jeśli od jakiejś firmy nie otrzymujesz maila w ciągu 1 dnia (nie licząc niedziel/świąt) to moim zdaniem jest już coś nie tak, mi server na vebhost zakładał się ~ 15 min od złożenia zamówienia więc proszę nie wyjeżdżać z 3 dniami bo to musiał by być dziwny hosting który na wstępie odradzam. Nie miałem styczności jeszcze z tą firmą o jakiej piszesz lecz jeśli oferują czas testowy to można sobie po testować, ja przez 4 servery się błąkałem po ~ tydzień na jednym, aż doszedłem do wyżej wymienionego urzekli mnie pomocą w skrypcie gotowego silnika gry w którym było coś nie tak po 20 min od telefonu miałem poprawiony kod... Proponuję zajrzeć i przetestować WebHost.pl / Projekty.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 10:04 |