![]() |
![]() |
-adam1990- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, na stronie chciałem umieścić możliwość komentowania (na razie na chceniu się skończyło).
Przejdę do rzeczy, mój skrypt:
gdzieś w internecie znalazłem, ALE po kliknięciu Dodaj komentarz wyskakuje komunikat, że jest jakiś błąd w 27 linijce w tym wypadku jest to ta zacna częśc: header('Location:'.$_SERVER['PHP_SELF']); Czytałem, że w zależności od wersji php działa $_SERVER albo $HTTP_SERVER_VARS jednak ani jedno ani drugie nie daje skutku. CO DZIWNE I WAŻNE (tak mi się wydaje:P) po kliknięciu dodaj komentarz w obydwu tych przypadkach, skutek jest ten sam: wyskakuje komunikat o błędzie w 27 linii, ALE komentarz zapisał się. Wystarczy odświeżyć stronę i komentarz jest. Pozdrawiam i proszę o pomoc
Powód edycji: dodałem bbcode (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz tu gotowy kod,odczytywałeś te wszystki komentarze przed dodaniem nowego,więc dlatego ci nie wyświetlało nowego.
Ten kod już ci bedzie działać ok.I następnym razem wstawiaj kod php do odopowiednich znaczników,bo lepiej się to czyta,od tego one są żeby kod tam wstawić.
Ten post edytował k_@_m_i_l 6.07.2008, 21:18:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:57 |