![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc,
tak sie zastanawiam, jesli chce byc programista, na poczatek programista PHP, dzis nic nie umiem, ile czasu wedlug was potrzebuje zeby nauczyc sie wszystkiego co jest mi potrzebne zeby dotrzec do zalozonego celu? I w jakiej kolejnosci powinienem sie uczyc tych rzeczy, tzn. od czego zaczac, co potem i co dalej. Pozdrawiam, Robert |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hah, no nie wiem, czy jak mialem 15 lat i siedzialem sobie przy PC'ciku tworzac te "programy" to myslalem o wyscigu szczurow i tym ileż to ja pieniędzy będe miał w przyszłosci. Hobby, panowie - hobby. Wg. mnie to 100x lepsze niz siedzenie z piwem na ławce w paru. Nie mowie, że i to mi sie nie zdarzyło, ale z perspektywy czasu moge stwierdzić, że nie byl to wcale dobrze zainwestowany okres życia. Życie jest brutalne, i jak sie za bardzo wy-czil-ałtujesz to mozesz czasem źle wylądować. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ale co tak będziemy dywagować, nad rzeczami ktore są w zasadzie oczywiste. Każdy robił w życiu to co chciał lub to co zostało mu narzucone. A i ci, ktorym tak ochoczo przykleja sie tabliczke z napisem "geek", sami sie tak naprawde tacy nie stali.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 11:03 |