![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc,
tak sie zastanawiam, jesli chce byc programista, na poczatek programista PHP, dzis nic nie umiem, ile czasu wedlug was potrzebuje zeby nauczyc sie wszystkiego co jest mi potrzebne zeby dotrzec do zalozonego celu? I w jakiej kolejnosci powinienem sie uczyc tych rzeczy, tzn. od czego zaczac, co potem i co dalej. Pozdrawiam, Robert |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja byłem normalny. Miałem wesołe dzieciństwo z piłką pod blokiem. Później uganiałem się za dziewczynami.
Nie siedziałem hackując Commodore, nie pisałem w wieku 10 lat, nie byłem mini wersją geeka. Jak kujony pisały w Logo programy w podstawówce ja wagarowałem. Na lekcjach informatyki w liceum zamiast uczyć się grałem w Fifę i bajerowałem koleżanki. Programuję od 7 lat kiedy poszedłem na studia czyli zacząłem jak miałem jakieś 19 lat. Ja rozumiem - pasja. Ala prześcigacie się w śmiesznościach a ludzie to czytają i stresują się mając 15 lat jakie studia wybrać żeby trzepać kasiorę. Chilllll out meeeeeeen! Pozdrawiam wszystkich poza otępiałymi nastolatkami za monitorem. A później się dziwicie, że stereotyp informatyka jest jaki jest. Pomijając Commodore, które dostałem na komunię i które roztłukłem grając w gry pierwszy swój (na spółkę z dwoma braćmi) komputer dostałem w wieku 15 czy 16 lat. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 03:27 |