![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc,
tak sie zastanawiam, jesli chce byc programista, na poczatek programista PHP, dzis nic nie umiem, ile czasu wedlug was potrzebuje zeby nauczyc sie wszystkiego co jest mi potrzebne zeby dotrzec do zalozonego celu? I w jakiej kolejnosci powinienem sie uczyc tych rzeczy, tzn. od czego zaczac, co potem i co dalej. Pozdrawiam, Robert |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Będąc w 6 klasie podstawówki, (a było to ~20 lat temu) mając do dyspozycji tylko komputer Meritum II i 5 stronicową kserokopię z listą komend jego BASIC'a napisałem swój pierwszy program (coś a'la Space Invaders) Teraz jestem pod jeszcze większym wrażeniem:P Być może gdybym się wtedy choć trochę interesował komputerami (poza graniem na C64) to może jednak coś tam bym zrozumiał, ale wtedy mnie do tego nie ciągnęło i pewnie dlatego wydaje mi się to takie zaskakujące:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 03:57 |