![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc,
tak sie zastanawiam, jesli chce byc programista, na poczatek programista PHP, dzis nic nie umiem, ile czasu wedlug was potrzebuje zeby nauczyc sie wszystkiego co jest mi potrzebne zeby dotrzec do zalozonego celu? I w jakiej kolejnosci powinienem sie uczyc tych rzeczy, tzn. od czego zaczac, co potem i co dalej. Pozdrawiam, Robert |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry że się wtrącę.
Cytat w czwartej klasie podstawówki Podstawówki? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Trochę mnie to zaskoczyło. Ja chyba bym nie był w stanie pojąć czegokolwiek z programowanie mając... 10 lat? Umiałem wtedy tylko wcisnąć klawisz PLAY na magnetofonie do Commodore C64 gdy na telewizorze pojawiał się napis "Press play on tape" ale to były inne czasy:) A z PHP mam styczność dopiero rok i widze że jeśli chciałbym zająć się tym na poważnie to jeszcze bardzo dużo było by pracy przede mną... Ten post edytował krzysiek_raven 3.07.2008, 23:20:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 09:27 |