![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2007 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym abyście podali ocenie moje 6 miesięcy pracy które włożyłem w tą strone. 6 miesięcy
to nie znaczy ze siedziałem po 7h dziennie nad tym, miałem dużo przerw - niestety taka szkoła. Bardzo dużo się tu naczytałem kłutni o tym czy coś jest plagiatem czy nie, czy ktoś coś wcześniej wymyślił czy nie... więc informuje, że każdy gif, każda grafika, cały kod i pomysł jest moj. Gra chodzi od niedawna może dwóch tygodni gra w nią z 5 osób sami znajomi. Chciałbym żebyście ocenili i powiedzieli mi czy znajomi w to klikają zeby mi nie sprawić przykrości czy że może coś z tego będzie... Mam takie 3 zboczenia, mrok, minimalizcja i ortografia więc za nie przepraszam i prosze się o to mocno nie gniewać ledwo wyciągam na 2 z polskiego ;P http://www.swarm.szu.pl Serdecznie zaprawszam. Ten post edytował Cysiaczek 2.07.2008, 22:39:35
Powód edycji: połaczyłem tematy (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2007 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak tak tak za teksty przepraszam!! musze wynająć dziewczyne swoją do tego niestety język polski to moja bardzo słaba strona - ...
co do budynkow nie dzialam cronem - zapisuje date i wedle odsiezania... i jeszcze raz co do tych ... kropek kurcze jeszcze raz bede musial to do sprawdzic kropki pokazuja sie wtedy gdy ktos probuje sam wpisac adres a nie dziala wedle menu strony... albo gdy probuje oszukac hmm juz wiem juz wiem... chodzi dokladnie o to co pisalem wczesniej ktos klikna wczesniej... i przerzucillo na strone z kropkami bo zakazdym razem gdy odswierza sie strona jest zapytanie do bazy czy dane muszki sie zgadzaja z tymi podanymi w adresie ktos klikna i sie poprostu niezgadzaly... to tak jakby odworzyc dwa razy przegladarke i wtym samym momencie ruszyc muche w jedna strone i a na drugiej przegladarce w druga - na jednej wyskoczy "..." na drugiej bedzie dzialalo normalnie - ale naimszalem :] zaspany jeszcze jestem... przepraszam mam nadziej ze ktos to rozszyfruje i dziekuje ze ktos decenia moje gify ;] Ten post edytował Torriel 3.07.2008, 07:42:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:51 |