![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2007 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym abyście podali ocenie moje 6 miesięcy pracy które włożyłem w tą strone. 6 miesięcy
to nie znaczy ze siedziałem po 7h dziennie nad tym, miałem dużo przerw - niestety taka szkoła. Bardzo dużo się tu naczytałem kłutni o tym czy coś jest plagiatem czy nie, czy ktoś coś wcześniej wymyślił czy nie... więc informuje, że każdy gif, każda grafika, cały kod i pomysł jest moj. Gra chodzi od niedawna może dwóch tygodni gra w nią z 5 osób sami znajomi. Chciałbym żebyście ocenili i powiedzieli mi czy znajomi w to klikają zeby mi nie sprawić przykrości czy że może coś z tego będzie... Mam takie 3 zboczenia, mrok, minimalizcja i ortografia więc za nie przepraszam i prosze się o to mocno nie gniewać ledwo wyciągam na 2 z polskiego ;P http://www.swarm.szu.pl Serdecznie zaprawszam. Ten post edytował Cysiaczek 2.07.2008, 22:39:35
Powód edycji: połaczyłem tematy (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2007 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pierwszy post:
Te wszystkie trzy kropki to wina tego testowego konta(robilem je na szybkosci) tak myslalem ze beda problemy, jak sie Pan zarejestruje nie bedzie z tym problemu... poprostu ktos w tym samym czasie klikną... rejestracja to tylko 3 pola do wypelnienia... jesli chodzi o mapke to jest to tylko element pogladowy "tylko do odczytu" caly panel ruchu jest obok i mysle ze takie system uniknie niepotrzebnych przypadkowych ruchow, a jesli chodzi o to 40min to wydaje mi sie ze to dobre odstepy czasowe... ale wszystko jest do wyregolowania drugi: dzieki za gratulacje... ile pisalem... hmm pół roku lecz to nie była praca po 7h dziennie tylko powiedzmy po 10h na tydzien... temat ? kiedys przegladalem net i wlecialal do pokoju taki smieszny robaczek a potem jakos tak polecialo (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) za tymi robaczkami... ;P Ten post edytował Torriel 2.07.2008, 22:30:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 09:44 |