![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Postanowiłem założyć ten temat, by prowadzić w nim dyskusje na temat przeglądarek. Jak mówi stare przysłowie - "Koń jaki jest, każdy widzi.". A jak to jest z przeglądarkami? Dlaczego IE traci na rzecz Fx i Opery (ewentualnie Safari). Jaka przeglądarka jest najlepsza dla dewelopera, a jaka dla użytkownika? Co powoduje, że ludzie oszaleli na punkcie bicia rekordu przez Mozillę oraz czego można się spodziewać po IE8? A może coś Ciebie denerwuje w jakiejś przeglądarce?
Zapraszam do dyskusji. P.S. Proszę powstrzymać się od bezsensownych tekstów w stylu - "IE to badziew, bo tak". |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat Przewijanie stron za pomocą 3 przycisku myszy działa Działa, działa. W końcu miałem czas, by odpowiednio skonfigurować Fx. Jednak mino, że jestem lojalnym użytkownikiem Fx, to mam kilka zastrzeżeń. Odnoszą się one linuxa, ponieważ pod windą wszystko działa. Po aktualizacji systemu do Ubuntu 8.04 przestały działać aplety javy oraz flash. Wymagało to nieco wysiłku, by ponownie to zaczęło działać. IMHO nie powinno tak być. Sądzę, że zawinił system, ale Fx powinien mieć możliwość przywrócenia ustawień.edit Właśnie sobie przypomniałem jedną rzecz na korzyść Fx3. W końcu nie zamula mi całego systemu podczas uruchamiania/zamykania gmaila. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 13:15 |