![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc,
tak sie zastanawiam, jesli chce byc programista, na poczatek programista PHP, dzis nic nie umiem, ile czasu wedlug was potrzebuje zeby nauczyc sie wszystkiego co jest mi potrzebne zeby dotrzec do zalozonego celu? I w jakiej kolejnosci powinienem sie uczyc tych rzeczy, tzn. od czego zaczac, co potem i co dalej. Pozdrawiam, Robert |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne nie byłeś w stanie tego sformułować i pewnie zrobiłbyś wielkie oczy, gdyby ktoś się Ciebie o to spytał, ale zaprzeczysz, że musiałeś się nauczyć jak działają warunki logiczne?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne nie byłeś w stanie tego sformułować i pewnie zrobiłbyś wielkie oczy, gdyby ktoś się Ciebie o to spytał, ale zaprzeczysz, że musiałeś się nauczyć jak działają warunki logiczne? Jak najbardziej musiałem się nauczyć jak działają warunki logiczne, ale prawdę mówiąc nie miałem z tym większego problemu. I to nie zmienia faktu, że i tak nie wiedziałem czym są prawa Boola i czym jest tautologia (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował radex_p 1.07.2008, 10:31:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 03:10 |