![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2007 Skąd: United Kingdom Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam przedstawiam moją stronę domową, tworzyłem ją przez dłuższy czas po kawałku z pewnością jeszcze czegoś się doczeka, nie myślę że jest ukończona dlatego pragnę posłuchać waszych opinii, czego na pewno nie znajdziecie: reklam i pozycjonowania co nie znaczy że się tym nie zajmę, liczę na plusy i minusy dzięki!
http://homex.moon-station.us/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2007 Skąd: United Kingdom Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Gościu z pierwszego planu raczej przesadza, nie sypie się w IE tez nie poza tym co to za ocena -1 w niczym mi nie pomógł, jeśli chodzi o znaczniki których się nie używa to jestem odmiennego zdania i tam gdzie się da używam nawet tych przestarzałych jak <sup><center><div align="left"> po pierwsze użyłem właściwej deklaracji po drugie w niczym to nie przeszkadza, fakt ze css jest zgrabniejszy to nie powód by pomijać html,
właśnie sprawdzałem stronę ktoś wpisał pierdoły jeśli tak się mają oceny w praktyce na tym forum to nie ma co się przejmować i a jeśli ktoś ma sobie za prawie nic validatory, to znaczy że jego odbieganie od standardów jest typowym wychwalaniem się i tyle .. dzięki za taką pomoc .. poza tym tak się składa że moje źródło trzyma się bez pomocy edytorów itp.. szkoda słów na taki impertynizm wielcy administratorzy mogą skasować wątek bo nie chcę żeby mi ktoś bardziej bruździł zresztą sam się wpisałem, więc w tym zakresie nie mam zażaleń. chyba się popłacze to nie są błędy.. chyba że ktoś się uprze Ten post edytował glass 30.06.2008, 17:50:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielcy administratorzy mogą skasować wątek bo nie chcę żeby mi ktoś bardziej bruździł zresztą sam się wpisałem, więc w tym zakresie nie mam zażaleń. Człowieku, to, że dla większości twoja strona jest na prawdę słaba nie oznacza, że masz się od razu obrażać na cały świat. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 14:30 |