![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 1 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Witam i mam pytanie czy za pomocą technologi java mogę wykonać dynamiczny formularz tzn chodzi mi o taki np gdy user poda złe dane to zaraz po opuszczeniu pola kolor ramki sie zmieni na czerwony ? i obok np pojawi sie napis błąd !. ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na razie masz tylko jednego inputa, bez formularza. Nie odwołasz się do niego poprzez document.formularz.pole1 to chyba jasne.
Albo dodaj odpowiedni znacznik form albo id dla inputa i odwołuj się przez document.getElementById Po kolejne nie masz przekazywanego nic jako argumenty funkcji. Nie masz id inputa, a poprzez id próbujesz mu zmieniać kolor. Po kolejne, jeśli chcesz, żeby po opuszczeniu pola zmieniało kolor, to nie onfocus, a onblur. Przeczytaj jeszcze raz to co napisał Cysiaczek, tym razem z większym zrozumieniem ![]() Ten post edytował Shili 25.06.2008, 11:52:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:38 |