Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Problem z pobieraniem zmiennej z odnosnika strony, Pewno trywialne :D
fenix.robi

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam, odrazu sorrki za błedy bo doiero sie wgłebiam w te tematy

sprawa wyglada nastepujaco:

robie sobie stronke PHP+MySQL i zrobiłem logowanie uzytkownikow, przy poprawnycm zalogowaniu czyli
-jesli nie ma takiego uzytkownika w bazie 

-są wymienione pole login i haslo

-i oczywiscie zgadzaja sie login i haslo do jakiegos tam uzytkownika to wtedy przekierowuje mnie do poszczegolnego indexu admina, moderatora czy tez usera, oraz dodaje id_uzytkownika do nastepnej strony

Kod
</P><P>switch ($poz=$result['poziom'])<BR>   {<BR>       case 1:<BR>             header("Location: ./admin/index.php?uz_id=$uz_id");<BR>           exit;<BR>       case 2:<BR>           header("Location: ./moder/index.php?uz_id=$uz_id");<BR>           exit;<BR>       case 3:<BR>           header("Location: ./user/index.php?uz_id=$uz_id");<BR>           exit;<BR>       default:<BR>           header('Location: ./index.php');<BR>         exit;  <BR> }<BR><BR></P><P>

i w nastepnej stronce chcem np dalej przesłac  $uz_id w linku i nie moge sie odwołac do tej zmiennej

1. <a href="dodaj_cos.php?uz_id=<?php echo $uz_id ?>">DODAJ COS</a>

probowałem rozne ustawienia " " ' ' oraz ; na koncu echa i nic,  jakies pomysły??
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
matx132

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

myslałem że to oczywiste z GET dlatego napisałem z małej nastepnym razem bede pisał tak jak juz powinno być:D
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:34