![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 3 Dołączył: 30.05.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, mam do was pytanie, jak myślicie, jakie moduły powinien posiadać CMS ?
- użytkownicy (rejestracja, logowanie, profile itd) - newsy - forum - download - artykuły - galeria coś ważnego pominąłem ? strasznie mało mi tego wyszło xD chodzi mi o takie bardziej niezbędne rzeczy, bo chata czy shoutboxa nie chce mi się na razie robić, co najwyżej w wersji 2.0 dodam, jakie jeszcze moduły są potrzebne do normalnego funkcjonowania strony ? Ten post edytował Spykaj 21.06.2008, 12:53:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 3 Dołączył: 30.05.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam na localu :d
Zresztą, chyba będę musiał znowu od nowa pisać kod (trzeci raz już) -_- strasznie się wkopałem w kodzie, nie mam już siły tego wszystkiego poprawiać, szybciej będzie od nowa :) Ten post edytował Spykaj 21.06.2008, 21:36:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zresztą, chyba będę musiał znowu od nowa pisać kod (trzeci raz już) Hehe, no widzisz. Ja kiedy zacząłem pisać mojego CMS-a to zależało mi, żebym go jak najszybciej napisał. No i co z tego wyszło? Musiałem przepisać kilka tysięcy linijek kodu. Proponuję wszystko pisać najlepiej jak potrafisz, najlepiej obiektowo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:49 |