![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jestem nowy w symfony. Zastanawiam sie jak zbudowac przyciski previous/next w edycji w generatorze admina? Wie ktoś jak to zrobic? Jak zmusić filtr abym mógł użyć np 'Fraza' zamiast 'Fraza *' w czasie wyszukiwania bez dodatkowych znaków wieloznaczności? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalej mam problem.
edit: actions: Next: action: getNextRow icon: backend/next.png" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Jak wklejam ten kod to znikaja mi pozostale akcje, widac tylko ta jedna. Dalej ja tworze cos takiego: edit: object_actions: _edit: - _delete: - getNextRow: { name: getNextRow, action: getNextRow }" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual to widze wszystkie akcje, tylko nie tą. Drugie pytanie: Jesli uda mi sie poprawnie skonfigurowac te akcje, jak zrobic jakos domyslnie, aby byly one dostepne przy kazdej nowej klasie (albo przynajmniej aby nie wklejac masy kodu). Chodzi o to ze chcialbym napisac akcje typu (next row, previous row, moze cos jeszcze) i zebym mial te metody zawsze dostepne przy nowym projekcie bez zbednego kopiuj - wklej caly czas. Chce stworzyc bardziej skomplikowany panel administracyjny, ale jak bede otwieral za kazdym razem actions.class.php i tworzyl mase kodu, to mija sie to wszystko z celem. Prosze o odpowiedz krok po kroku, narazie slabo sie poruszam po symfony. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:06 |